## WorldCALL Schedule

Aug 1, '08

Day	Time	Contents	Place
			Fukuoka University
	8:30 -	Registration	Bldg A
August	9:30 - 11:00	Workshop Session 1	Bldg A (A708, A801, 806, 814)
5th	11:10 - 12:40	Workshop Session 2	Bldg A (A708, A801, A805, 806, 814),
	12:40 - 13:40	Lunch	
	13:40 - 15:10	Workshop Session 3	Bldg A (A708, A801, A805, 806, 814),
	15:20 - 16:50	Workshop Session 4	Bldg A (A708, A801, A805, 806, 814).

Day	Time		Contents	Place Fukuoka International Convention Center
	8:00 -		Registration	1st Floor: Entrance Hall
August	9:00 - 9:30		Opening Ceremony	3rd Floor: Main Hall
6th	9:30 - 10:30		Keynote (1) Katsuhiko Shirai	3rd Floor: Main Hall
	10:40 - 12:15		Presentations I [1-2]	4th-5th Floor : 409, 410, 411, 412, 413, 414, 502, 503
		10:40 - 11:25	[1] [45 min]	,,,
		11:30 - 12:15	[2] [45 min]	
	12:15 - 13:45		Lunch	Sun Palace / Exhibition Space
		ALL DAY	Vendor Exhibition	2nd Floor: Exhibition Space
		12:15 - 13:45	Courseware Showcase (1)	4th Floor : 401/402/403
		13:00 - 13:30	Commercial Presentations (1)	2nd Floor: Exhibition Space
	13:45 - 15:55		Presentations II [3-5]	4th-5th Floor: 409, 410, 411, 412, 413, 414, 502, 503
		13:45 - 14:30	[3] [45 min]	
		14:35 - 15:20	[4] [45 min]	
		15:25 - 15:55	[5] [30 min]	
	15:55 - 16:35		Coffee Break	2nd Floor: Exhibition Space
		16:00 - 16:30	Poster Session (1)	5th Floor : Lobby
		16:00 - 16:30	Commercial Presentations (2)	2nd Floor: Exhibition Space
	16:35 - 18:10		Presentations III [6-7]	4th-5th Floor: 409, 410, 411, 412, 413, 414, 502, 503
		16:35 - 17:20	[6] [45 min]	
		17:25 - 18:10	[7] [45 min]	
		16:35 - 18:05	Scholarship Awardees Panel	4th Floor : 405/406
	18:15 -		(Move to the Reception Site)	
	19:00 - 20:30		Welcome Reception	Seinan Gakuin University:
				Cross Plaza

				Place
Day	Time		Contents	Fukuoka International Convention Center
	8:30 -		Registration	1st Floor: Entrance Hall
August	9:00 - 10:00		Keynote (2) Vera Menezes	3rd Floor: Main Hall
7th	10:10 - 11:50		Presentations IV [8-10]	4th-5th Floor: 409, 410, 411, 412, 413, 414, 502, 503
		10:10 - 10:40	[8] [30 min]	
		10:45 - 11:15	[9] [30 min]	
		11:20 - 11:50	[10] [30 min]	
		10:10 - 11:40	Symposium (1)	4th Floor : 405/406
	11:50 - 13:20		Lunch	Sun Palace / Exhibition Space
		ALL DAY	Vendor Exhibition	2nd Floor: Exhibition Space
		11:50 - 13:20	Courseware Showcases (2)	4th Floor : 401/402/403
		12:30 - 13:00	Commercial Presentations (3)	2nd Floor: Exhibition Space
		11:45 - 13:15	WorldCALL Business Meeting	5th Floor : 506
	13:20 - 14:20		Keynote (2) Trude Heift	3rd Floor: Main Hall
	14:30 - 16:10		Presentations V [11-13]	4th-5th Floor: 409, 410, 411, 412, 413, 414, 502, 503
		14:30 - 15:00	[11] [30 min]	
		15:05 - 15:35	[12] [30 min]	
		15:40 - 16:10	[13] [30 min]	
		14:30 - 16:00	Symposium (2)	4th Floor : 405/406
	16:10 - 16:50		Coffee Break	2nd Floor: Exhibition Space
		16:15 - 16:45	Poster Sessions (2)	5th Floor : Lobby
		16:15 - 16:45	Commercial Presentations (4)	2nd Floor: Exhibition Space
	16:50 - 18:20		Special Projects	4th Floor: 409, 410, 411, 412, 413
	19:00 - 20:30		Dinner Cruise	Hakata Bay

				Place
Day	Time		Contents	Fukuoka International Convention Center
	8:30 -		Registration	1st Floor: Entrance Hall
August	9:00 - 10:00		Keynote (4) Stephen Bax	3rd Floor: Main Hall
8th	10:10 - 12:05		Presentations VI [14-16]	4th-5th Floor: 409, 410, 411, 412, 413, 414, 502, 503
		10:10 - 10:40	[14] [30 min]	
		10:45 - 11:15	[15] [30 min]	
		11:20 - 12:05	[16] [45 min]	
		10:10 - 11:40	Symposium (3)	3rd Floor: Main Hall
	12:05 - 13:35		Lunch	Sun Palace / Exhibition Space
		ALL DAY	Vendor Exhibition	2nd Floor: Exhibition Space
		12:05 - 13:35	Courseware Showcases (3)	4th Floor : 401/402/403
		12:30 - 13:00	Commercial Presentations (5)	2nd Floor: Exhibition Space
	13:35 - 15:15		Presentations VII [17-19]	4th-5th Floor: 409, 410, 411, 412, 413, 414, 502, 503
		13:35 - 14:05	[17] [30 min]	
		14:10 - 14:40	[18] [30 min]	
		14:45 - 15:15	[19] [30 min]	
		13:35 - 15:05	Symposium (4)	4th Floor : 405/406
	15:15 - 15:55		Coffee Break	2nd Floor: Exhibition Space
		15:20 - 15:50	Poster Sessions (3)	5th Floor: Lobby
		15:20 - 15:50	Commercial Presentations (6)	2nd Floor: Exhibition Space
	15:55 - 17:25		Panel Discussion	3rd Floor: Main Hall
	17:25 - 17:40		Closing Ceremony	3rd Floor: Main Hall